Saturday, November 16, 2013

Delhi Assembly elections 2013 - AAP Candidate from Babarpur - Gopal Rai

Aam Aadmi Party had declared Gopal Rai as the MLA candidate for Delhi Assembly Elections 2013 from the Babarpur constituency.Below are the some of the details about Gopal Rai.

Details
Candidate NameGopal Rai
AddressMata Mandir Marg, Main Road, Maujpur, Delhi-53
Phone Number9871215875
Email Addressgopalrai1975@gmail.com
Name of the ConstituencyBabarpur
EducationPost Graduate
Age38 Years
GenderMale
OccupationDependent on the help of friends
AssetsNone
Criminal RecordMany cases lodged during the Student Movement and Anti Corruption movements

He belongs from the family of freedom fighters, Gopal Rai remained active in student movements for a long time. He kept raising the issues of students through organizations like - AISA and ISU.

He run the elections for Student Council through AISA too. Due to his involvement in Student movements, he was shot by rogue elements with a motive to kill him. Although he survived, but he has suffered damages to various body parts.

He has been actively involved in the Janlokpal Movement since the beginning. Has continued fighting for the rights of the common man and he has fasted twice in Jantar-Mantar.

Sources :- Aam Aadmi Party Website

About the Author

Manish Rai

Author & Editor

I am Manish Rai an IT Professional, I started the www.einfoportal.com at the beginning of 2013.My goal is to establish www.einfoportal.com as a information portal that will help every individual(s) to get the information related to their day by day activities and use this information for the good purpose. I love to share my knowledge with the people. Follow me on Facebook | Google+ | Twitter

3 comments:


 1. - Thay đổi vận mệnh của ngươi thì ta không làm được, nhưng lấy linh lực của ngươi thiêu đốt, tăng tuổi thọ thêm mười năm thì có thể làm được.
  dong tam
  game mu
  cho thuê phòng trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhạc sàn cực mạnh
  1900 6516 tổng đài tư vấn luật miễn phí
  văn phòng luật
  số điện thoại tư vấn luật
  thành lập công ty

  Lúc đánh ra linh quyết, trong lòng Vương Lâm thầm than. Loại thần thông này sau khi hắn thấy được đạo lộ của bước thứ ba mới có thể miễn cưỡng thi triển. Nếu năm đó có thể như vậy, Lý Mộ Uyển cũng sẽ không phải cuối cùng dung thân ở trong Thiên Nghịch Châu.

  Linh quyết rơi vào giữa lông mày của Trương Tân Hải. Thân mình người này run lên, lập tức cảm nhận được một sức sống từ linh khí bên trong cơ thể mạnh mẽ truyền ra. Sắc mặt hắn trở nên hồng hào, hít sâu, nhìn Vương Lâm cung kính nói:

  - Đa tạ tiền bối, tiền bối có gì dạy bảo, vãn bối sẽ dốc toàn lực để làm!

  Hắn có thể trở thành gia chủ của Trương gia, hiển nhiên không phải người ngu dốt. Hắn biết rõ thế gian không có chuyện vô duyên vô cớ cho không.

  Hắn thấy lúc trước Vương Lâm nói ngọn núi này không tồi, liền lập tức không chút do dự đem ngọn núi này dâng tặng. Bởi vì hắn biết, với tu vi của đối phương, đứng ở nơi này, nói ra lời này đã là rất nhân từ, nếu là loại người tính tình bất thường, chỉ sợ sẽ trực tiếp

  ReplyDelete
 2. That was an interesting overview. I would http://royalediting.com/
  like to ask you for more information like that.

  ReplyDelete

 
Copyright © www.einfoportal.com . All Rights Reserved